Gratis ebook Storytelling

ONTDEK JOUW ÉCHTE VERHAAL

Krijg direct toegang tot dit gratis ebook en leer hoe je door middel van Storytelling laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Zodat je helemaal gaat staan voor het verhaal áchter jouw bedrijf en een impact kunt maken die raakt (ook al vind je dit doodeng).  

  • Ontdek wat Storytelling nu precies is (en wat vooral niet) 
  • Het belang van geloofwaardige, authentieke verhalen 
  • Leer wat het effect is van verhalen op ons brein 
  • Hoe je achter jouw verhaal komt  
  • Wanneer je jouw verhaal kunt vertellen 
  • Waarom je storytelling moet inzetten (en of het ook voor jou kan werken) 
JA! Stuur mij dat gratis ebook
  •  100% veilig

“Thanks voor je gratis e-book. Ik kom wel eens vaker gratis e-books of webinars tegen die 95% van de tijd erg teleurstellend zijn. Jouw e-book daarentegen is motiverend, mooi vormgegeven en staat vol fijne tips. Dank daarvoor, hier heb ik iets aan. Ondanks dat het e-book gratis is, heb je er veel tijd en enthousiasme in gestopt.” 

 - Mirjam 

OVER VALERIE

Toen ik mijn bedrijf begon werkte ik als freelancer copywriter veel voor (grotere) reclamebureaus en bedrijven als Unilever, KIA, de gemeente Rotterdam en de Consumentenbond. Wat me daar altijd opviel (tegenviel) is dat veel bedrijven helemaal niets lijken te snappen van de kracht van het verhaal. Ze doen veelal aan propositieontwikkeling, verpakt als storytelling. Totaal verzonnen verhalen over de zogenaamde oorsprong van een product (bijvoorbeeld het ontstaan van een koekje).  

Doodzonde en bovendien een gemiste kans. Want met échte storytelling ga je naar de oerknal van je bedrijf: waarom het er moest zijn en waarom het geworden is wat ze is.  

Verhalen raken pas de kern als ze jouw DNA bevatten! Verhalen moeten waar zijn, authentiek zijn en gaan over jouw drijfveren en je waarden. En ik verbaas me er oprecht over dat nog zo weinig ondernemers dat doen. Dat durven.  

Ik geloof in een toekomst waarin we geen onzin meer maken. Maar waarin we laten zien wie we zijn en op een transparante manier met elkaar communiceren. Een wereld waarin we waarde bieden met relevante content. Communicatie waarin we authentiek zijn en impact maken die wel echt raak is.  

Ik heb alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gebundeld in dit boek. Deze download je NU gratis. 

“Een inspirerend boek, ik ga er meteen mee aan de slag! Ik heb al veel ideeën gekregen om mijn verhaal te gaan schrijven” 

– Sandra 

GRATIS E-BOOK: 'STORYTELLING, HET ECHTE VERHAAL'

Een boek vol tips, adviezen en handvatten voor het effectief vertellen van jouw verhaal, jouw Storytelling. 

  •  100% veilig