YES, IK DOE MEE!

#OWNYOURSTORY CURSUS  

WORD ZICHTBAAR MET JOUW VERHAAL EN EEN NO-BRAINER VOOR JE POTENTIELE KLANTEN. 

Je bent een ondernemer(of ondernemer in spé) die veel te vertellen heeft. Jouw producten of diensten dienen een doel: je wilt een impact maken, er zit een verhaal achter. Alleen... het komt er nog niet uit. 

Je voelt dat je meer te vertellen hebt dan je nu doet. Een verhaal dat verteld moet worden.  

Eigenlijk wil je meer van jezelf laten zien en horen. Je wilt laten zien wie je bent. Waar je voor staat. Wat je te bieden hebt. Helemaal gaan staan voor het verhaal van jouw bedrijf. Jouw verhaal ownen en zichtbaarder worden.  

Doe dan mee met de Own Your Story Cursus . Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de juiste mensen aantrekt met jouw verhaal en dat je een diepere verbinding krijgt met je volgers, waaruit waardevolle connecties of mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. 

 •  100% veilig

DÉ CURSUS VOOR JOU ALS JE JE HERKENT IN ONDERSTAANDE PUNTEN EN DAAR NU ÉCHT IETS AAN WILT DOEN.

 • Het lijkt soms alsof je onzichtbaar bent.
 • Al je concurrenten lijken hetzelfde te doen.
 • Terwijl je WEET dat je echt anders bent? 
 • Je hebt het gevoel alsof je nog iets achterhoudt, dat je je nog niet volledig uitspreekt. Maar wat dat dan precies is of hoe je dat doet weet je nog niet. 
 • En dat is trouwens ook een partijtje spannend/onwennig/eng/raar/gek… 
 • Het is altijd weer worstelen met je teksten: wat moet je nú weer eens delen? 
 • Het is te wollig, te saai, te cliche, te langdradig, niet kernachtig genoeg, niet krachtig genoeg... allemaal "net niet"
 • Je vraagt je ook wel eens af: zitten mensen hier wel op te wachten? 
 • Of: wie ben ik nou helemaal om...
 • Kun je bijvoorbeeld wel kwetsbaar en zakelijk tegelijk zijn? 
 • Eigenlijk wil je veel meer van jezelf laten zien.
 • En een band aangaan met jouw publiek.
 • Gaan staan voor je verhaal.
 • Precies weten wát je nu te vertellen hebt en hoe je dit dan doet.


Is het tijd om hier nu echt mee aan de slag te gaan? Dat je gaat laten zien waar je nu écht voor staat en wat voor moois je te bieden hebt? Zonder dat je daarvoor allerlei gekke marketingcapriolen hoeft uit te halen? Maar juist vanuit jouw authentieke verhaal jouw verhaal gaat ownen?  

Dan is de Own Your Story Cursus he-le-maal voor jou. Ik ga je helpen om precies dat te doen: te gaan staan voor jouw verhaal en dit te delen met de wereld.  

‘OWN YOUR STORY’ WANNEER EN HOE?

Starten wanneer je wilt De cursus duurt vier dagen waarin we maximaal gaan knallen om jouw verhaal met de wereld te delen. Alles gebeurt op een speciaal en geheim Instagram account waar je in de ‘hoogtepunten’ alles kunt terugkijken. Reken per dag op een kwartiertje kijktijd per module. Daarnaast ga je natuurlijk ook vooral zelf concreet aan de slag, plan daar dus ook tijd voor in! Hoe meer je deelt, hoe meer je uit de cursus gaat halen. 

Waarom? Omdat jouw verhaal goud waard is. Letterlijk. Om een start te gaan maken met jouw verhaal. Om je te laten ervaren wat de kracht van jouw verhaal is. Omdat het mijn missie is dat iedere ondernemer zijn verhaal kent én kan vertellen. Omdat je klanten staan te springen om je verhaal. Als je actief mee doet en alle opdrachten uitvoert garandeer ik je dat je al gaat ervaren wat jouw verhaal teweeg kan brengen.  

Hoe werkt het? In het Instagram account staan vier modules voor je klaar, verdeeld over vier dagen, die je direct kunt kijken. Boordevol tips, theorie, voorbeelden en opdrachten. Daarnaast ontvang je de opdrachten ook via de mail inclusief werkboek en templates die je kunt gebruiken om direct jouw verhaal zichtbaar te maken. Je ontvangt ook een werkboek met alle theorie en opdrachten die je direct zelf kunt uitvoeren om aan de slag te gaan met jouw verhaal.

YES IK DOE MEE!

 •  100% veilig

DIT LEVERT DE CURSUS JE OP

 • Je gaat heel veel leren over Storytelling Wat is het, wat heb je er eigenlijk aan en hoe vertel je dan je verhaal?


 • Ik ga je helpen om jouw verhaal vorm te geven Nog geen idee wát je dan te vertellen hebt? Of heb je juist zóveel te vertellen dat je door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet? No worries, we pakken het stap voor stap aan en ik ga je helpen door middel van alle video's, handvatten, opdrachten en werkboek.


 • Je gaat ontdekken (en ervaren!) wat de kracht van verhalen is En met name JOUW verhaal. De opdrachten zijn er volledig op gericht dat je niet alleen met saaie theorie bezig gaat zijn, maar juist ook concreet aan de slag kunt.


 • Je gaat nieuwe connecties aan waar nieuwe samenwerkingen uit voort kunnen komen Doordat je jouw verhaal gaat delen zul je zien dat je vanzelf ook andere/nieuwe mensen aan gaat spreken. Mensen die passen bij jou en jouw bedrijf.


 • Uit je comfortzone en ín je verhaal komen Echt gaan staan voor wat jij te vertellen hebt dus. Spannend, maar zó waardevol!  

HOE WERKT DAT DAN, ZO'N CURSUS VIA INSTAGRAM?

Zo simpel mogelijk ;) Instagram is een onwijs fijn medium en basically het enige dat je nodig hebt voor deze cursus. Heel simpel! Alle video’s staan al voor je klaar en deze kun je bekijken wanneer jij wilt. 

Geen saaie training of urenlang geklets, maar vooral ook heel praktisch aan de slag met de werkboeken en templates die je van mij ontvangt. Alles wat je nodig hebt is een Instagram account. That’s it!  

Je kunt kijken op momenten dat jij daar tijd voor hebt. Alle stories worden bovendien opgeslagen in hoogtepunten waardoor je ze ook later nog terug kunt kijken.  

MEEDOEN WANNEER JIJ WILT  

De cursus is verdeeld over vier dagen. Maar je kunt er zo kort of lang over doen als je zelf wilt. De live versie van deze cursus is namelijk al voorbei, dus alle content staat al voor je klaar en kun je direct bekijken. Alle stories, templates en opdrachten blijven bovendien gewoon voor jou toegankelijk en je ontvangt een werkboek (twv 19 euro) met alle theorie en opdrachten.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?  

- Je krijgt onbeperkt toegang tot het Instagram account waar alle content al voor je klaar staatá - De mogelijkheid om vragen te stellen op het account in een besloten community - Templates om direct je verhaal zichtbaar te maken - Een werkboek met daarin álle theorie en odrachten die je gaan helpen bij het helder krijgen van je verhaal. 

REVIEW:

“Ik deed mee aan Own Your Story Cursus van Valerie. Naast haar gratis E-book, gaf Valerie mij en de andere deelnemers bakken informatie om mee aan de slag te gaan. Omdat ik behoorlijk veelzijdig ben, kwam ik er maar niet achter wat mijn kerntalent was. Het leek kop noch staart te hebben. Toen ik mijn vraag en zoektocht deelde in de speciale groep, kwam Valerie met het lumineuze idee om te gaan zoeken naar mijn waarom. Waarom doe ik dingen. Waarom vind ik bepaalde dingen belangrijk. Waarom maak ik me over bepaalde zaken druk? Toen was het voor mij niet moeilijk meer om te weten waar ik goed in ben. Ik doe de dingen die ik doe, omdat ik van schoonheid houd. In een kapotte wereld ben ik altijd op zoek naar het mooie, naar een mooie zonsondergang, naar een lach, naar iets blijs. Hiermee wil ik ook anderen op pad helpen en bemoedigen. Mede dankzij de cursus werd ik gemotiveerd om naar mijn kerntalent (of in mijn geval mijn waarom) op zoek te gaan en te vinden.”

- Annet van Ballegooijen 

ZO DOE JE MEE:

1. Schrijf je in via de oranje button  

2. Zodra je je hebt aangemeld en de betaling voldaan ontvang je via de mail een bevestiging. (YES, je doet mee!)

3. Maak een screenshot van deze mail en stuur die naar het geheime account.

4. Dien een volgverzoek in en je wordt zo snel mogelijk geaccepteerd.  

THAT'S IT! 

YES IK DOE MEE!

 •  100% veilig

OVER VALERIE

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij is ondernemen altijd iets intuïtiefs geweest (nog steeds trouwens). Vanuit een onderbuikgevoel koos ik richting.

En zo begon ik ook aan mijn ondernemersavontuur, nu 5 jaar geleden: ‘even dit proberen… Ah dat werkt!’ Of juist: ‘Fuck, nee dit is het niet.’ En zo vloog ik lekker alle kanten op. Werkte overigens prima de eerste vier jaar van mijn ondernemerschap.  

Totdat ik dat heen en weer geslinger zat was. Die leuke opdrachten waar ik op zat te wachten? Ze kwamen wel voorbij maar stroomden niet massaal mijn inbox binnen. Af en toe was het een beetje “raak”, leefde ik helemaal op en dacht ik ‘JA nú heb ik het!’ Maar bij de volgende opdracht viel het toch weer tegen en dacht ik: ‘misschien is loondienst zo gek nog niet.'  

Feit is, ik was een beetje verdwaald tot twee jaar geleden. Ik wist en voelde: hier zit meer in. Ik kan meer. Veel meer. Ik heb echt iets te doen hier. Ik weet nog niet wat, maar ik wéét dat het er is.  

Ik ging me verdiepen in mooie termen als “purpose”, je “why” vinden. Ging in training bij Simon Sinek. Vond mijn eigen Why. Mijn drijfveer in het leven. Niet alleen in business, maar in life itself. En ik leerde hoe ik die bij anderen naar boven kon halen. En dat veranderde álles. 

Jouw Why. Vanuit jouw verhaal. De impact die je daar mee kunt maken. Voor anderen, maar ook juist voor jezelf. 

Maar een verhaal hebben en dat ook nog kunnen vertellen: dat is wel een wereld van verschil en makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan ZO lastig zijn om je verhaal te vertellen, of überhaupt te weten wat je verhaal dan is (waar begin je!?). En dan moet je ook nog eens gaan vertellen. Met woorden enzo. En schrijven is moeilijk. Of stom. Of juist heel makkelijk voor anderen, maar voor jezelf niet-te-doen.  

Dus het gaat niet alleen om woorden geven aan dat onderbuikgevoel dat je hebt maar het moet ook nog eens lekker praktisch worden. Zodat je het kunt delen met je publiek. Zodat je het woorden geeft die raken. Zodat je jouw publiek kunt raken, je met hen kan verbinden. Dán krijgt het pas betekenis.

Ik wil je helpen jouw verhaal woorden te geven. En dat is ook precies wat ik in de Own Your Story Cursus ga doen: jou helpen je verhaal te ontdekken en de wereld in te krijgen.