LIVE WORKSHOP & POSITIONERINGSDAG - VIND JE STEM & OWN YOUR STORY
Zaterdag 10 oktober 12.00-17.00 uur


Het is tijd voor jouw verhaal. Jouw boodschap. Jouw geluid. Jouw stem.

IK BEN ER BIJ OP ZATERDAG 10 OKTOBER VAN 12-17 UUR

Voor al die ondernemers die tot in hun vezels voelen dat ze iets belangrijks te vertellen hebben. Een verhaal dat gehoord mag worden.

Ik ga je helpen jezelf en jouw bedrijf te positioneren vanuit jouw verhaal, jouw visie en jouw vermogen om iets te veranderen. Je hoeft het namelijk niet te bedenken: het ís er allemaal al. Maar een goed verhaal hebben - en voelen dat je iets hebt bij te dragen - is één ding, het weten te vertalen naar woorden die jouw publiek begrijpt een tweede...
VERTELLEN, ONDERSCHEIDEN EN VERBINDEN

Haal de beste klanten binnen met krachtige storytelling en een ijzersterke positionering.

Je voelt in al jouw vezels dat je iets belangrijks te vertellen hebt. Je hebt een boodschap die gehoord mag worden. Wat jij doet, dat doe je niet zomaar.

Je doet namelijk iets wat positief bijdraagt aan het leven van anderen. Wat het leven leuker, makkelijker, spannender, mooier, bewuster of sexier maakt. Wat het ook is, het is belangrijk!

De uitdaging is nu om je verhaal en boodschap zo te brengen, dat je publiek erop kan aanhaken. Dat ze begrijpen wat je zegt. Waar we heen gaan. Wat daarvoor nodig is. En waarom.

Ik ga je helpen je potentiële klanten met jou te verbinden. Je te onderscheiden van al die concurrenten die je sowieso hebt en jouw boodschap zo helder te krijgen dat je alleen nog de állerbeste klanten aanspreekt.
OM GEHOORD TE WORDEN MOET JE POSITIE INNEMEN
De plek die altijd al van jou was.
Jouw positie voor daadwerkelijke impact.

​Je weet al lang dat er iets borrelt. Dat er iets aan het ontstaan is. Iets dat er uit moet. Of dat nu al heel concrete vormen heeft of nog helemaal niet... Je weet en voelt: ik heb iets te pakken. Iets groots. Iets belangrijks.

Maar je worstelt misschien nog met het vinden van de juiste woorden (ze lijken allemaal nét niet raak). Je verhaal lijkt misschien te groot, te ontastbaar of te "allesomvattend" waardoor je te lang van stof bent wanneer het "over de bühne moet". Of misschien zit het 'm veel meer in dat je continu lijkt te vervallen in dezelfde woorden. Woorden die nét niet helemaal lekker aanvoelen. En daardoor nét niet raak.

Je boodschap in één kernachtige zin kloppend verwoorden? Zodat het ook nog eens aankomt bij je publiek... Dat is een heel ander verhaal.

Je voelt je missie wel in je hart, maar je kan anderen er nog niet zo in meenemen. Het lijkt wel alsof wanneer het verhaal uit je moet komen (in woorden of in spreken) dat het zijn kracht verliest.

Hoe dan ook: hier ligt jouw missing link. En het vertalen van jouw verhaal naar woorden en boodschap die raken kan ál het verschil maken voor jouw bedrijf. Voor het soort klanten dat je aanspreekt. Voor de omzet die je maakt. Voor de impact die je te maken hebt.
En vooral ook voor het soort bedrijf dat je wilt hebben. Een bedrijf dat helemaal past bij jou. Dat flowt. Dat klopt.

Dat is waar we in deze live Positioneringsdag / workshop mee aan de slag gaan: het ontdekken en woorden geven aan jouw verhaal.

TIJDENS DEZE LIVE DAG GAAN WE CONCREET AAN DE SLAG MET JOUW VERHAAL

Alles wat je nodig hebt om jouw boodschap vleugels te geven

​Je gaat ontdekken wat het is dat je nu te vertellen hebt, waar je precies voor staat en hoe je dat woorden kunt geven. Om vervolgens concrete handvatten te krijgen om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en met de wereld te delen.

Het vinden én uitspreken van jouw stem.
Ik ga je alle handvatten en krachtige basis geven om je verhaal vleugels te geven - en die een onuitputtelijke bron van inspiratie gaat opleveren.

Je gaat zelf ervaren hoe mooi jouw verhaal eigenlijk is en hoe je jouw publiek daarin mee kunt nemen.

Vind je stem en own your story
Jouw verhaal helder en ready om te delen met de wereld.
ALS JE VOELT: HET IS TIJD VOOR MIJN VERHAAL

DAN IS DIT HE-LE-MAAL VOOR JOU

PROGRAMMA

BLOK 1: Het ontdekken van jouw verhaal en connecting your dots.

BLOK 2: Het vinden en uitspreken van jouw stem. Wat maakt je nu uniek? Hoe kun je je onderscheiden van jouw concurrenten? Hoe kun je jouw klanten verleiden met woorden zonder dat het marketingtrucjes worden?

BLOK 3: Owning your story. Zichtbaar zijn met jouw verhaal, met een spot-on positionering en nooit meer met je bek vol tanden wanneer het gaat om 'wat doe ik eigenlijk en wat wil ik bijdragen'. Op zo'n manier dat het voor jouw klanten altijd duidelijk is wanneer en waarom ze JOU moeten hebben.

BLOK 4: Je rol pakken als leider, veranderaar of visionair.

BLOK 5: Direct tools om aan de slag te gaan. Je denkt toch niet dat ik je laat vertrekken zonder dat je weet hoe je dit nu direct winstgevend kunt toepassen he? ;)
JOUW BOODSCHAP

'OUT THERE'

Zodat je nooit meer met een bek vol tanden staat wanneer het gaat om ‘wat doe ik eigenlijk, voor wie doe ik dat en wat wil ik precies bijdragen’ en je altijd jouw pitch paraat hebt – in woorden die je publiek begrijpt.

Handig voor als je content maakt, social media gaat veroveren, aan de slag gaat met je website teksten, een PR pitch moet doen, of een key note gaat geven. OMG misschien wel een Ted Talk?! Of wat dacht je als tante Ans weer eens vraagt wat voor werk je ook alweer doet op de verjaardag van oma? Natuurlijk zet je wat wij samen creëren straks ook in voor je marketing. Hallo webinars, ebooks, nieuwsbrieven, magazines, vette video’s en blogs
WAT ANDEREN ZEGGEN

En wat jij kunt verwachten

Ontzettend interessant en waardevol. Echt heel fijn!
- Sabrina

Super, super bedankt. Heel inspirerend, waardevol en praktisch. Nu aan de slag.
- Inge

Wow! Wat een inzichten. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan.
- Heidy

Top! Energiek, vernieuwend, verfrissend.
- Nico

Super workshop dit!! Veel inzichten. Heerlijk om zo groot te denken maar alles met kleine stapjes.
- Wilma

Overstijgt al mijn verwachtingen... geld echt dubbel en dwars waard. Ik ben zooo benieuwd wat iedereen nu gaat doen en hoe ze hun verhaal in de wereld gaan slingeren!
-Inge

Dank je wel! Wat een inspirerend verhaal. Je hebt me geraakt!
- Petra

Vond het echt super. Vond de werkvorm ook prettig en fijn dat we de interactie met elkaar konden opzoeken.
- Kimberly

Dankjewel, Valerie! Vond het heel leuk en inspirerend. Voor mij een stukje nieuwe motivatie!
- Kim

Dank je wel weer Val, elke keer meer puzzelstukjes en ik weet dat ik aan de slag moet!
- Laura
EFFE PRAKTISCH

WANNEER: De Positioneringsdag / Workshop is een live dag, bij mij op kantoor in Dordrecht.

  • Zaterdag 10 oktober van 12.00 tot 17.00 uur

WAAR: Bij mij op kantoor in Dordrecht.

WAT KAN IK VERWACHTEN: Verwacht allereerst veel puzzelstukjes die op zijn plek gaan vallen. Verder is het een volledig live event met een combinatie van ontdekken, geïnspireerd worden maar je gaat ook concreet aan de slag! Je krijgt een fantastisch werkboek om ervoor te zorgen dat je echt stappen gaat maken.

INVESTERING: €47,- exclusief btw 26 september,
€147,- 10 oktober

En natuurlijk kun je tijdens deze dag ál je vragen stellen zodat ik live met je meedenk hoe dit voor jouw bedrijf kan werken. Je krijgt een fantastisch werkboek om concreet aan de slag te gaan met alles wat je hier ontdekt hebt! En het mag voor zich spreken dat als je bij mij te gast bent er goed voor je wordt gezorgd ;) drankjes, hapjes, alles is aanwezig!

Klaar voor de beste klanten? Voor meer omzet? Om een beweging op gang te brengen? Je stem te laten horen? Jouw visie met de wereld te delen?