Vertelt

Masterclass Storytelling

Een bijzondere locatie, een enthousiaste spreker en een zaal vol gedreven ondernemers. Dit zijn de ingrediënten van een bijzondere Masterclass Storytelling. In 2,5 uur neem ik je mee in mijn verhaal. Grappige anekdotes, ontroerende video’s en vooral heel veel bruikbare tips om zelf aan de slag te gaan met storytelling.

Een Masterclass bij jou op locatie voor alle medewerkers in jouw bedrijf? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Testimonials klanten

De masterclass storytelling van Valerie Communiceert is absoluut aan te bevelen! Op een enthousiaste en boeiende manier krijg je veel informatie over de elementen van een verhaal en hoe je het verhaal van je eigen bedrijf beter kunt vertellen. Ook wordt duidelijk hoe je hiermee meer klanten kunt bereiken en binden. Interessant voor beginners, maar ook mensen met een marketing of communicatieachtergrond kunnen er nieuwe dingen van opsteken! Was het geld meer dan waard.

Sascha Broeders – Dordrecht Museum

Vorige week heb ik een Masterclass Storytelling bijgewoond van Valerie, en wat heb ik er veel aan gehad! Valerie is heel duidelijk, geeft goede uitleg en feedback, komt met goede voorbeelden en bruikbare tips en tools. Zeker een waardevolle masterclass wanneer je storytelling wilt toepassen binnen je eigen onderneming. 'Iedereen heeft een verhaal', die boodschap weet Valerie heel goed over te brengen.

Sanne Marcusse – FemmeValerie

Leuke lezing gehad van Valerie. Ze weet waar ze over praat en beantwoord graag al je vragen.

Ronald Pronk – Jitty’s Hair and Make-up Salon

Valerie Communiceert heeft in een duidelijke workshop uiteengezet wat storytelling inhoudt en waar de 'goede' vorm aan moet voldoen. De workshop heeft ervoor gezorgd dat ik anders ben gaan kijken naar het ``verhaal`` van mijn eigen onderneming!

Ivan Geense – Podium Dolhuis

Vorige week was ik aanwezig bij de Masterclass Storytelling. Hele interessante presentatie met goede voorbeelden over wat storytelling precies is en uit welke elementen een goed verhaal zou moeten bestaan. Daarnaast nuttige informatie over hoe je het kunt inzetten voor je eigen bedrijf!

Rachelle Blok – Leer e-mail marketing

Boek

Wat is kennis waard als je die niet deelt? Ik vind het belangrijk dat je ook vooral zelf aan de slag kunt met jouw verhalen. Daarom schreef ik een ebook die je gratis kunt downloaden.

Storytelling, het echte verhaal

Weet jij waarom je doet wat je doet? Heb je jouw ‘waarom’ binnen één tel paraat? Juist in jouw verhaal, jouw drijfveren, jouw visie, kennis en energie: daarin zit jouw onderscheidend vermogen. Daar zit jouw verhaal en jouw mogelijkheid om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Op het moment dat je jouw authentieke verhaal met je doelgroep deelt, verbinden (potentiële) klanten zich op gevoelsniveau aan jouw onderneming of aan jouw producten. En dát gaat op den duur opleveren: meer winst, een groter bereik en fans in plaats van klanten. In dit ebook neem je ik mee in de kracht van het verhaal en leer ik je hoe je dit zelf goed inzet.

In dit ebook leer je:

  • Wat storytelling is
  • Het belang van geloofwaardige verhalen
  • Relevante content maken
  • Content maken toegespitst op de doelgroep
  • Welke verschillende soorten van content er zijn
  • Waarom je storytelling moet inzetten
  • Wat het effect is van storytelling
  • Hoe je storytelling zelf toepast
  • Voorbeelden van krachtige storytelling

Klik hier om het ebook gratis te downloaden!